سایت رسمی نمایشگاه الکامپ خلاصه ای از ارائه ایشان را انعکاس داده است:
طبق آمار در سال ۲۰۰۸ تعداد اشیا متصل به اینترنت از تعداد انسانهایی که روی زمین زندگی میکنند بیشتر است و تا سال ۲۰۲۰ تعداد اشیا متصل به اینترنت به حدود ۵۰ میلیارد خواهد رسید.
ستاد خبری الکامپ ۲۴_ علی کیاییفر کارشناس حوزه فناوری اطلاعات در سخنرانی خود در بخش الکامتاکز، در خصوص چالشهای نوین امنیتی در حوزه IOT گفت: در ابتدا باید به موضوع جنگ پرداخت که یکی از عناصر پایدار تاریخ بشری است و میدانهای جنگی مختلفی به خود دیده که امروز یکی از مهمترین آنها جنگ سایبری است.
وی افزود: در سال ۲۰۰۸ تعداد اشیای متصل به اینترنت از تعداد انسانهایی که روی زمین زندگی میکنند بیشتر شد و تا سال ۲۰۲۰تعداد اشیا متصل به اینترنت به حدود ۵۰ میلیارد خواهد رسید.
کیایی فر بیان کرد: به دنبال اینترنت اشیا، شهر هوشمند شکل میگیرد که از نمونههای آن میتوان به بیمارستان هوشمند، کارخانههای هدشمند و دوربینهای کنترل ترافیک اشاره کرد.
این کارشناس حوزه فناوری در ادامه به بخش سلامت و تاثیر پذیری ان از اینترنت اشیا پرداخت و گفت: در بخش سلامت با موازی همچون جمعآوری دادههای مرتبط با علائم حیاتی بیمار، ارسال دادههای جمعآوری شده به بستر ابری مرکز پزشکی، تحلیل و مدیریت اطلاعات فراهم شده و تضمین دسترسی فراگیر و به اشتراک گذاری دادههای پزشکی میتوان اشاره کرد.
وی در توضیح شهر هوشمند گفت: در بخش شهر هوشمند نیز با مواردی همچون کنترل ترافیک، روشنایی هوشمند، پارک هوشمند خودرو، سلامت سازه های شهری، سیستم حمل و نقل هوشمند مواجهیم. از دیگر مزایای اینترنت اشیا نیز میتوان به مواردی همچون خانه هوشمند، امنیت شهری با نظارت تصویری، صنعت هوشمند، تدارکات هوشمند و مدیریت هوشمند انرژی و شبکه توزیع برق اشاره کرد.
وی در ادامه به چالش IOT پرداخت و گفت: نفوذ به IOT آسانتر از نفوذ به شبکههای سنتی است، ریسکهای IOT به مراتب وخیمتر از ریسکهای سازمانی است زیرا در IOT با جان انسانها در ارتباط است،
کیاییفر گفت: طعمه کردن تجهیزات IOT برای حمله به هدفهای بزرگتر و مدیریت سختتر آسیب پذیریها است به همین خاطر امن سازی IOT از چالشی ترین موضوعات امنیت اطلاعات در دنیا است.
وی افزود: یک شهر هوشمند نیازمند شهروندان هوشمند است که آموزش کلیدی ترین شرط زندگی در شهر هوشمند به حساب میآید.
منبع: http://iran-elecomp.com/News83.html